sæt dit kryds ved Venstre

MERE FRIHED. FLERE MULIGHEDER. 


Vi vil arbejde for en GOD OG SUND ØKONOMI i kommunen. Det er helt afgørende for, at der er råd til at leve det liv vi gerne vil, og skabe endnu bedre velfærd for børn, unge og ældre. 

Vi vil fortsat udvikle vores ERHVERVSPOLITIK, så endnu flere virksomheder vil være i Thisted kommune. Vi skal være imødekommende, fleksible og tilgængelige, så det er attraktivt at drive virksomhed i Thy. 

Vi skal føre KLOG KLIMAPOLITIK. I Thy kan klimaudfordringen vendes til en mulighed for vækst og udvikling, hvis vi formår at stå sammen om at udnytte de naturlige ressourser, vi har i kommunen. 

Endnu flere ska have øjnene op for, hvor godt det er at BOSÆTTE SIG i hele Thisted kommune. Vi skal skabe rammerne for attraktive boliger, spændende jobs og gode pasnings- og sundhedstilbud. 

Vi skal STYRKE FRITIDSLIVET i vores kommune ved blandt andet at aktivere frivillige kræfter - til gavn for børn, unge og ældre - i foreningsliv, kulturliv og det sociale liv. Kommunen skal stille de rigtige rammer til rådighed - økonomiske og fysiske. 

  • Billedetekst
  • Af Jens Hansen