Venstres politik til KV2017

14. november 2017

Venstres politik til KV2017:

 

Kommunalbestyrelsen i Thisted skal arbejde sammen som et hold

Vi skal skabe politiske aftaler, som mange partier står bag. Det skal vi gøre ved at lytte og tage udgangspunkt i de ting, vi er enige om, frem for de ting vi er uenige om. Det giver de bedste resultater.

 

Thisted Kommune skal være attraktiv for de unge – i alle aldre

Mange unge mennesker flytter fra Thisted Kommune, men senere skal de flytte tilbage igen. Det skal vi sørge for, at de har lyst til. Kommunen skal ganske enkelt være god at bo i - i alle livets faser. Og det gælder selvfølgelig også, når man når den tredje alder.

 

Erhvervspolitik der forbedrer samarbejdet mellem kommunen og virksomhederne

Vi skal yde service og rådgivning til vores borgere og virksomheder. Man skal opleve kommunen som imødekommende fremfor begrænsende.

 

Vi skal investere i vores unge mennesker og bedre velfærd

Alle, der kan arbejde, skal arbejde, så vi har råd til at hjælpe dem, der ikke kan. Når vi får flere i arbejde, kan vi hæve serviceniveauet på skole-, dagpasnings- og ældreområdet.

 

Endnu bedre integration af flygtninge

Et job er lig med integration. Thisted Kommune og kommunens virksomheder er rigtig gode til at få flygtninge i job, og det skal vi gøre endnu bedre i de kommende fire år.

 

Thisted Kommune er en nordjysk mærkevare, vi skal være stolte af

Thisted Kommune er en unik kommune, hvor vi har rigtig mange ting at være stolte af. Vi har en storslået natur, et spændende kulturliv og stærke produktionserhverv. Det skal vi bygge videre på.